• +385 (95) 807 3121 | +385 (91) 257 9871

Zaposlenici i suradnici

Ljudi su najveće bogatstvo svakog poduzeća

Od samog osnivanja poduzeća, naš fokus je bio jasan: zapošljavati i izgrađivati najbolje zaposlenike. Dok s jedne strane naši senior zaposlenici i vanjski suradnici imaju mnoge godine iskustva u struci i poslovanju, naši mlađi zaposlenici dolaze praktički iz „školskih klupa“, i to nakon pomnog odabira i testiranja, te im se tako pruža mogućnost da u poduzeću uče i napreduju velikom brzinom. Evaluacija napredovanja se vrši za svakog zaposlenika u vremenskim periodima unutar 6 do 12 mjeseci.

Sukladno iskustvu, testiranje je dvojako – za senior zaposlenike je rigorozno i traži poznavanje struke, tehnika i tehnologija u detalje; za junior zaposlenike više je fokusirano na sposobnosti razlučivanja i zaključivanja te poznavanje osnovnih metodologija i tehnika. Formalno obrazovanje nam je važno, no ukoliko ga i nemate, a možete predočiti dobre reference u radu, prijavite se na neku od otvorenih pozicija. Prednost svakako dajemo kandidatima koji su završili ili završavaju informatičke, računarske ili matematičke fakultete.

Jedan od oblika približavanja našem poduzeću je i učenička ili studentska praksa. Kandidati za praksu moraju pokazati visoku razinu motiviranosti i po mogućnosti predočiti reference. Kao i za zaposlenje, selekcija kandidata za praksu se vrši kroz testiranje. Info3 isplaćuje honorar za praksu. U slučaju iznimnog zadovoljstva kandidatom, nudimo mogućnost dugotrajne suradnje i zaposlenja.

Naši vanjski suradnici su isključivo osobe s 15 i više godina iskustva u struci. Oni svojim iskustvom i ogromnim znanjem doprinose našem poduzeću, te ih angažiramo kod kompleksnih i intenzivnih zadataka, kako bi se osigurala kvaliteta i pravovremenost isporuke.

Naše radno vrijeme je fleksibilno, iako se u pravilu očekuje od zaposlenika da budu svojih 8 sati dnevno na poslu u terminu između 8 i 18 sati. Ukoliko neki zaposlenik poželi odraditi nekoliko sati dan prije ili kasnije, to može dogovoriti s neposredno nadređenim. Također, moguće je odraditi cijeli dan unaprijed ili retroaktivno, pa uzeti 1 dan slobodno (također u dogovoru s neposredno nadređenim).

Dnevni odmor traje od 30 – 60 minuta. Može biti i duži ukoliko zaposlenik ima neodgodive obaveze. Tada, u dogovoru s neposredno nadređenim, ostatak vremena odrađuje u nekom drugom terminu. Tjedni odmor je u subotu i nedjelju. Godišnji odmor je propisan zakonskim minimumom od 4 radna tjedna za svakog zaposlenika, pri čemu se on uvećava s obzirom na stručnu spremu, staž, itd.

Info3 ne diskriminira. Za nas je važna stručnost i predanost poslu. Zapošljavamo bez obzira na rasu, spol, seksualnu orijentaciju, religiju, porijeklo, dob ili invaliditet (važno je da invaliditet ne utječe na mogućnost obavljanja svakodnevnih zadataka). Info3 i zaposlenici potiču atmosferu i kulturu tolerancije i otvorenosti.