• +385 (95) 807 3121 | +385 (91) 257 9871

Organizacijska kultura

Svako poduzeće ima kulturu, a naša je izvrsna

Naša kultura je vrlo tolerantna. Oslovljavanje unutar poduzeća je neformalno i ne ovisi o statusu pojedinog zaposlenika. Potiče se otvorenost u diskusijama, svatko u bilo kom trenutku može bilo kome postaviti pitanje ili zatražiti savjet i pomoć. Zaposlenik može u bilo kom trenutku tražiti razgovor kod uprave i potiče se da otvoreno raspravlja o svemu. Potičemo tolerantnu atmosferu i konstruktivne sukobe.

Odijevanje je neformalno, osim kad se od zaposlenika izričito traži formalnije odijevanje (u slučaju odlazaka kod nekih klijenata). Pri tome neformalno znači da zaposlenici ljeti mogu dolaziti u hlačama ili haljinama spuštenima ispod razine koljena, t-shirt majicama i natikačama, tako dugo dok ne prelaze granice dobrog ukusa i odijevanja. Pokrovi za glavu i sunčane naočale nisu dozvoljeni na radnom mjestu. Tetovaže i piercing su dozvoljeni, no kod odlazaka klijentu bi bilo poželjno da budu prekriveni.

Naši zaposlenici imaju osigurane tople napitke (kava, čaj), kao i hladne napitke (npr. energy drinks) o trošku poduzeća. Kako se razvija organizacijska kultura, nije neobično da se ponekad časti kolačima, keksima, grickalicama ili voćem bez neke posebne prigode. Običaj je da se rođendani i druge važne obljetnice slave zajednički uz npr. pizzu i pivo.

Općenito, naša organizacijska kultura živi kao i mi, evoluira, gradi se i mijenja. Važna nam je tolerantnost i otvorenost, a ostale stvari se rješavaju na mikro razini.

Želiš li i ti biti dio te kulture, pokušaj se javiti na natječaj za neko od otvorenih radnih mjesta!