• +385 (95) 807 3121 | +385 (91) 257 9871

ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA “IDENTYUM NOW”
U lipnju 2021. četiri partnera pokrenula su projekt “Identyum NOW” kako bi stvorili novu, inovativnu uslugu koja mijenja paradigmu, prvu te vrste na europskom i globalnom tržištu. Ovaj projekt financiran je Programom suradnje Interreg V-A Mađarska-Hrvatska 2014.-2020., B Light šemom bespovratnih sredstava i provodi se od 1. lipnja 2021. do 31.svibnja 2022.

Završna konferencija projekta “Identyum NOW” održana je 27. Svibnja u Varaždinu, a održali su je projektni partneri – HAMAG BICRO (vodeći partner), Identity Consortium d.o.o.(nositelj projekta), Info3 d.o.o. (partner iz Hrvatske) i Bancard Kft (partner iz Mađarske). Konferenciju je otvorio Dejan Martinčević, direktor projekta partnera – Info3 d.o.o. Održao je pozdravni govor i naveo da je implementacija projekta Identyum NOW bila vrlo uspješna i završena na vrijeme. Svi projektni partneri su to postigli zajedničkim radom na projektnim aktivnostima.

Gospođa Andrea Kakas, voditeljica programa u Interreg V-A Zajedničkom tajništvu programa suradnje Mađarske i Hrvatske također je sudjelovala na konferenciji i predstavila daljnje planove natječaja u B Ligth šemi bespovratnih sredstava. Robert Ilijaš, izvršni direktor Identity Consortium d.o.o. kao glavni rezultat projekta predstavio je web portal Identyum Now koji svakome omogućuje jednostavno korištenje potpuno automatiziranih usluga za provjeru identiteta i elektroničko potpisivanje. Identuym NOW portal mogu koristiti građani i tvrtke, a proces registracije je u potpunosti automatiziran. Za korištenje NOW web portala nisu potrebni posebni tehnički preduvjeti ili tehničko znanje, a sučelje je jednostavnog izgleda i jednostavno za korištenje.

Događaj je završio prezentacijom projektnih aktivnosti rezultata Tomislava Bošnjakovića, suosnivača i vlasnika proizvoda u Identyumu.

Ako želite saznati više o projektu kliknite ovdje.

huhr_logo_HR large
b-light
interreg-hr

Prekogranična regija – gdje rijeke spajaju, a ne razdvajaju

Ova web stranica proizvedena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Info3 d.o.o. i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Objavljeno: 28.05.2022.