• +385 (95) 807 3121 | +385 (91) 257 9871

SUDJELOVANJE NA 4YFN KONFERENCIJI U BARCELONI

Od 28. veljače do 3. ožujka sudjelovati ćemo kao izlagači na konferenciji 4YFN – 4 Years from Now u Barceloni, u sklopu kongresa GSMA MWC Barcelona 2022.

MWC Barcelona je najutjecajniji događaj u svijetu za industriju povezivanja. To je mjesto gdje vodeće svjetske tvrtke i pioniri dijele najnovije mišljenje o napretku i budućnosti povezivanje, te je to najbolje mjesto za mogućnosti umrežavanja s utjecajnim osobama iz mobilne i tehnološke industrije.

Ova izložba je prilika za predstavljanje web portala Identyum NOW , zajedno sa svojim partnerima Bancard Consulting Ltd. i Identyum Consortium d.o.o.. Identyum NOW je web portal koji svakome omogućuje jednostavno korištenje potpuno automatiziranih usluga za provjeru identiteta, elektroničko potpisivanje i ekstrakciju bankovnih podataka. Identyum NOW portal mogu koristiti i građani i tvrtke, a proces registracije je u potpunosti automatiziran. Za korištenje NOW web portala nisu potrebni posebni tehnički preduvjeti ili tehničko znanje, a sučelje je jednostavnog izgleda te jednostavno za korištenje.

huhr_logo_HR large
b-light
interreg-hr

Prekogranična regija – gdje rijeke spajaju, a ne razdvajaju

Ova web stranica proizvedena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Info3 d.o.o. i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Objavljeno: 02.02.2022.