• +385 (95) 807 3121 | +385 (91) 257 9871

SUDJELOVANJE NA KONFERENCIJI FINOVATE U LONDONU

Posjetili smo London od 22. do 23. Ožujka 2022. kako bi sudjelovali na konferenciji Finovate. FinovateEurope nam je pružio priliku za povezivanje licem u lice s fintech zajednicom i planiranja smjera za budućnost. Konferencija je započela digitalnim demonstracijama 15. ožujka, nakon čega su slijedile osobne demonstracije 22. ožujka.

Izvršni direktor Identyum Consortium d.o.o. Robert Ilijaš je pozvan da napravi intervju za Fintech Finance vijesti kako bi razgovarao o vrijednosti novčanika digitalnog identiteta, snazi podataka i kako bi procese onboardinga mogli pokretati segmenti maloprodaje te malih i srednjih poduzeća u bliskoj budućnosti. Intervju pogledajte ovdje.

Također su sudjelovali u jednom od najvećih europskih natjecanja usmjerenih na fintech sa 7-minutnom demo prezentacijom koja je predstavljala usluge Identyum NOW sa svojim partnerima Identyum Consortium d.o.o. i Bancard Consulting Ltd.

huhr_logo_HR large
b-light
interreg-hr

Prekogranična regija – gdje rijeke spajaju, a ne razdvajaju

Ova web stranica proizvedena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Info3 d.o.o. i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Objavljeno: 22.03.2022.