• +385 (95) 807 3121 | +385 (91) 257 9871

Poziv na IDENTYUM NOW završnu konferenciju!

Jel netko spomenuo Identyum NOW? Naše uzbuđenje je na vrhuncu jer imamo priliku pozvati vas na prezentaciju Identyum NOW web portala i usluge SIGN, kojima imamo u planu digitalizirati cijelu našu regiju.

Prezentacija će se održati u petak 27. svibnja 2022. godine u 16.00 sati, na adresi Sajmište 26, Varaždin, u sklopu završne konferencije projekta IDENTYUM NOW. Prezentacija i zajedničko druženje će trajati oko 2 sata, a to će ujedno biti i prilika da nam postavite pitanja i isprobate Identyum NOW i SIGN.

Za zagrijavanje smo vam pripremili i video o usluzi SIGN.

I prije same prezentacije možete kreirati svoj Identyum ID novčanik, koji vam je potreban za korištenje Identyum NOW portala te odmah početi koristiti uslugu SIGN za elektroničko potpisivanje dokumenata.

Osim prezentacije, iskoristit ćemo priliku da obilježimo uspješan završetak provedbe projekta Identyum NOW, koji je financiran sredstvima Interreg V-A Programa suradnje Mađarska -Hrvatska 2014. – 2020., B Light grant sheme.

Agenda i obrazac za potvrdu dolaska dostupni su ovdje.

Radujemo se zajedničkom druženju!

huhr_logo_HR large
b-light
interreg-hr

Prekogranična regija – gdje rijeke spajaju, a ne razdvajaju

Ova web stranica proizvedena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Info3 d.o.o. i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Objavljeno: 20.05.2022.