• +385 (95) 807 3121 | +385 (91) 257 9871

LANSIRANJE PORTALA IDENTYUM NOW

Identyum NOW je lansiran!

Tvrtke i građani sada mogu koristiti Identyum NOW web portal koji omogućuje jednostavno korištenje osnovnih funkcionalnosti Identyum platforme, uz potpuno automatizirani proces registracije i bez potrebe za integracijom pozadinskih IT sustava s Identyum platformom. Putem portala Identyum NOW tvrtke i građani mogu koristiti uslugu Identyum Sign koja omogućuje pravno valjano daljinsko elektroničko potpisivanje dokumenata(PDF-ova) i slanje dokumenata drugim osobama na elektronički potpis.

Pročitajte više o Identyumu NOW ovdje i počnite koristiti njegove usluge već danas.

Za razliku od većine drugih rješenja za potpisivanje na tržištu, Sign omogućuje korisniku slanje PDF-a na potpis bilo kojoj drugoj osobi, a da ta druga osoba nema nikakav postojeći alat za elektronički potpis ili certifikat za potpisivanje. Sign osigurava pravnu valjanost i autentičnost elektroničkih potpisa kreiranih korištenjem usluge Sign na bilo kojem sudu u EU, zahvaljujući odredbi eIDAS. Također osigurava da je elektronički potpis čvrsto povezan s identitetom potpisnika, čime potpis daje višu razinu vjerodostojnosti, posebno u slučaju sudskih sporova i potreba za dokazivanjem potpisa. U trenutku potpisivanja kreira se standardni SES ili napredni AES eIDAS potpis, koristeći standardni i/ili napredni certifikat(ovisno o potrebama potpisanika) koji se nalazi u Identyum ID novčaniku svakog korisnika. Oba certifikata se izdaju i dodaju u Identyum ID novčanik potpuno automatizirano i udaljeno.

Kliknite ovdje ako želite znati kako koristiti Sign.

Maskota Max dobila je ulogu da vam pomogne razumjeti što Identyum može učiniti za vas. Provjerite ovdje.

huhr_logo_HR large
b-light
interreg-hr

Prekogranična regija – gdje rijeke spajaju, a ne razdvajaju

Ova web stranica proizvedena je uz financijsku pomoć Europske unije. Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Info3 d.o.o. i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.

Objavljeno: 20.04.2022.